Uleiul de ricin:la ce il folosim?

007De-a lungul timpului, fiecare dintre noi a avut momente in care s-a gandit ca produsele pe care a cheltuit zeci sau sute de lei, nu au fost nici pe departe la fel de bune precum alte alternative pe care le avem la indemana. Scriind aceste randuri, m-am gandit automat la uleiul de ricin. Aparent un produs banal, pe mine m-a convins ca are proprietati demne de luat in considerare, astfel am inteles de ce multe persoane il recomanda si tot internetul este plin de sfaturi de beauty care presupun aplicarea uleiului de ricin, sau castor oil, cum este denumirea in engleza.026

Tocmai multitudinea de pareri pro m-a facut sa cumpar o sticluta de la farmacie, acum cred ca mai bine de un an. In cazul meu, scopul a fost acela de a oferi sprâncenelor un aspect mai frumos.Are o textura foarte densa, iar eu il aplic cu un betisor de vata cosmetic. Recunosc, am fost surprinsa sa vad rezultatele, chiar evidente. Dupa aplicari succesive, in fiecare noapte, am observat ca sprancenele mele au devenit mai dese si mai bine conturate. De asemenea, firele de par au inceput sa creasca mai repede, lucru foarte bun pentru ca nu a trebuit sa astept foarte mult pentru a putea da o forma mult mai frumoasa sprancenelor. Nu as putea spune cu exactitate in cat timp au aparut rezultatele, o luna poate? In orice caz, este un lucru subiectiv si depinde de fiecare.023026

L-am folosit si pentru gene, unde, din nou, am fost placut surprinsa de rezultat, care mi s-a parut vizibil chiar intr-un timp mai scurt (~ o saptamana). Mai mult, probabil din pricina felului în care il aplicam, am reusit sa ofer genelor si o arcuire frumoasa.

Astfel, in ultima comanda de pe site-ul Pentru Corpul Tau, am inclus si un recipient cu ulei de ricin. Pretul foarte mic raportat la cantitate, a constituit un alt avantaj-. Produsul poarta brandul Vitalia Pharma si are pretul de doar 3,75 lei pentru 40 grame. Am optat pentru acesta gandindu-ma sa il folosesc pentru par, intrucat am fost surprinsa de rezultatele pe care le-am avut pentru gene si sprancene si sunt sigura ca nu ma va dezamagi nici in acest caz.022025

Despre uleiul de ricin se mai spune si ca este foarte bun pentru friabilitatea unghiilor sau cicatrizarea ranilor. Din cate am auzit, prin simpla masare cu ulei de ricin, putem scapa de negi sau bataturi. ( in acest caz se recomanda compresii de vata cu ulei, lasate cateva ore in zona respectiva.) Se spune ca este eficient si pentru puncte negre sau cearcane, dar eu sincer nu l-as folosi pe fata, pentru faptul ca favorizeaza cresterea parului, deci presupun ca si cel facial. Sunt insa multe pareri care afima ca doar uleiul de ricin a reusit sa rezolve problema urmelor de acnee si a petelor de depigmentare provocate de  soare. Voi ati incercat in acest caz?

Sa nu uitam ca uleiul de ricin este utilizat si pe cale interna.Asa cum este mentionat pe site, are actiune terapeutica: în doze mici (2-10g) este laxativ, iar în doze mari (15-40g) este purgativ. Este indicat pentru:
– constipații spastice
– pregătirea preoperatorie
– pregătirea pentru investigații la nivelul tubului digestiv.

Pentru administrare,se recomanda 1-2 linguri, eventual amestecarea cu diverse corective: suc de fructe, supă, ceai, cafea.
Uleiul de ricin il gasiti aici, iar la 3,75 lei ofera ceea ce multe produse de sute de lei doar promit.004002


Pentru corpul tau este un site care comercializeaza o gama variata de produse, de la ceaiuri, suplimente nutritive, produse de make-up sau de ingrijire, pana la accesorii, produse intime sau pentru copii.Site-ul online poate fi accesat aici. Pentru orice detalii si ultimele promotii, nu ezitati sa accesati pagina de facebook.

2 thoughts on “Uleiul de ricin:la ce il folosim?

    • Andree says:

      Daca l-ai folosit si pe fata, ai observat vreo schimbare legata de parul facial? Eu sincer ma cam tem sa il folosesc pe ten, dar chiar zilele trecute vorbeam cu o fata foarte incantata de rezultate.

      Like

Leave a comment