Skateboardul electric: un nou trend

Cum ne aflam in secolul vitezei si intr-o continua evolutie, nici transportul nu putea sa fie lipsit de ultimele minuni ale tehnologiei. La inceput a fost roata, a urmat bicicleta, carul si tot asa pana cand am ajuns sa fim uimiti de bicicleta sau masina electrica, pentru ca acum, dupa multe incercari si… cazaturi, sa putem incerca skateboardul electric.

Cam asta se intampla cand combinam o forma de transport cu distractia si nelipsita tehnologie. Iar preferinta oamenilor pentru aceasta, precum si dorinta de a incerca ceva nou si de a se bucura de ultimele inovatii este evidenta, pentru ca in ultimul timp, din ce in ce mai multe modele apar pe piata.

Cu siguranta ai vazut o multime de vedete pozandu-se pe un hoverboard. Mai intai te-ai intrebat ‘ce e aia?’, apoi ai zis ca e ‘super tare!’ si ca trebuie sa ai si tu unul. Deci, ce e un hoverboard? Tehnic, e un skateboard fara roti, si nu, nu leviteaza, asa cum poate te-ai gandit cand ai citit denumirea, care probabil a fost aleasa ca sa sune mai.. bine. Teoretic, functioneaza dupa niste principii simple, dar mi-e mi-ar fi destul de greu sa explic in detaliu. Tot ce pot sa spun e ca isi face bine treaba si principala funcite sa iti mentina echilibrul in timp ce mergi pe el.a

Sincer, eu cred ca principalul scop e mai mult acela de distractie, dar nu neg ca sunt persoane care chiar il folosesc pentru transportul personal. Adevarul e ca te-ai simti in centrul atentiei, mergand pe un skateboard electric,  intr-o dupa-amiaza, intr-un parc, nu? Sau nu-i asa ca toti colegii de serviciu ar fi invidiosi daca te-ar vedea ‘plutind’ pe un hoverboard in birou? Nici cei mici nu trebuie neglijati, pentru ca ar fi mai mult decat entuziasmati de o plimbare pe un hoverboard. Asa ca, indiferent de varsta, aceasta inventie va capta atentia tuturor si le va oferi ore in sir de distractie. Si tocmai de asta imi doresc ca urmatorul cadou sa fie un hoverboard rosu, cu hands free, smart wheel balance(si baterie Samsung inclusa in pachet). Deci, Mos Craciun, nu m-as supara daca vii mai devreme anul asta, ca sa ma pot bucura mai mult de un skateboard electric, la o iesire in parc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s