Bijuterii unice pentru persoane speciale

Eram doar un mic copil cand o fetita, la fel de mica precum mine, mi-a oferit un lantisor de care era atasat un pandantiv. Era o forma diferita, incompleta: o jumatate de inima, pe care puteam deslusi “st/ end”. Numai ea putea dezlega misterul acelor litere de argint, caci la ea se afla cealalta parte:”be/fri”. La fel imi aduc aminte de primul cadou pe care l-am primit in momentul in care am implinit 18 ani: o frumoasa bratara cu un banut inscriptionat cu numele meu si un simbol care ma defineste. A fost cel mai frumos cadou, am primit cu atata fericire aceasta bijuterie, incat nu mi-as fi dorit altceva. Am purtat-o zile intregi, pana mi-am zis ca vreau sa o pastrez intacta si la fel de frumoasa, asa ca am pus-o bine intr-o cutie argintie cu panglica. Ma gandesc acum si imi dau seama cat de pretioase sunt cadourile personalizate si cate emotii inglobeaza acestea!.. Le asociem cu momente, cu persoane, si, inevitabil, ajungem sa tinem la ele mai mult decat la orice alte bijuterii. Acum vreau si eu sa raspandesc toata aceasta fericire si sa fiu si eu cea care se uita in ochii celui ce deschide cadoul si gaseste o  bijuterie personalizata, care sa devina instant favorita sa. 

In scurt timp, parintii mei vor celebra un numar frumos de ani de la casatorie. Nu pot exprima in nici un fel cat de mult ii iubesc, ii apreciez, pentru tot suportul si pentru toate eforturile si sacrificiile pe care le-au facut si le fac pentru mine, de care sper sa fiu si eu capabila candva. Nu cred ca puteam gasi o ocazie mai buna sa fiu cea care ofera o bijuterie personalizata. Niciodata nu le-am cuparat ceva special, de fapt cred ca m-am axat mai mult pe cadourile practice, care, desi utile, nu inseamna prea mult, din punct de vedere simbolic.

Asa ca, in momentul de fata am doua optiuni. Am incercat sa gasesc ceva potrivit atat pentru o femeie, cat si pentru un barbat, dar mai mult de atat, pentru parintii mei. O prima optiune o constituie o bratara din aur de 14 kt. M-am orientat spre un banut in forma de inima, de aur alb sau galben, atasat unui snur rosu. Cel mai mare avantaj este ca bratara poate fi gravata pe ambele parti, asa ca pot creea un cadou cu adevarat unic si deosebit. O alta vatianta ar fi o alta bratara din aur alb sau galben, dar cu un pandantiv in forma de cruce, foarte atent lucrata. Este un simbol sfant, care ii protejeaza si, in plus, este un cadou de efect.

dbb03_1

Inca nu sunt sigura daca acetea ar fi potrivite, sau ar fi mai adecvat sa aleg un colier cu doua nume si inima de argint sau aur.Ideea mea ar fi sa reprezinte numele lor, iar inima ar putea fi gravata cu numele meu. Asa ar fi complet si ar reprezenta familia noastra, unita si plina de iubire. colier_cu_nume


Orice as alege, sunt sigura ca nu pot gresi cu o bijuterie personalizata. Asa ca, fie ca doresti sa oferi un cadou cu adevarat special, fie ca esti in marea dilema a imposibilitatii de a te decide asupra unui cadou, fie ca persoana la care te raportezi impune o anumita formalitate, bijuteriile personalizate sunt cea mai potrivita solutie: sunt speciale, unice si oricine le apreciaza si le poarta cu placere. Tu ce model ai alege?

logo_white_plus

Leave a comment