Satellite Click Mini: rezultatul a 30 de ani de inovaţii

                   Satellite Click Mini -Aspiraţii mari, Emoţii puternicemaxresdefault

Încă număr lunile până când viaţa mea va lua o întorsătură cu totul nouă.. Locuri noi, oameni pe care nu i-am mai întâlnit vreodată,dar alături de care va trebui să pornesc pe un nou drum, din ce în ce mai multe griji, din ce în ce mai multe îndatoriri. Încep să realizez, ușor-ușor, că totul este real, dar probabil abia când voi ajunge acolo îmi voi da seama că acela va fi momentul în care viața mea începe.

Am fost dintotdeauna o perfecționistă convinsă, genul de persoană care se gandește și planifică de acum ce va face anul viitor pe vremea asta. Acum, însă, îmi este imposibil. Și, cu toate că, în alte împrejurări, aș fi intrat într-o zonă de agitație si incertitudine, acum încerc să las lucrurile să evolueze în felul lor. Nu, nu știu cum va fi vara viitoare, nu știu unde sau cum mă voi regăsi, dar nu am încetat să fac planuri, poate nu la fel de măreșțe, ce-i drept, dar elementare, care cuprind detaliile ce stau în spatele unei reușite.

Am început deja să trec pe listă câteva lucruri esențiale, obiecte de care orice om care se mută și începe ceva complet nou, are nevoie. Iar când am fost întrebată “Ce-ți dorești de ziua ta?”  același scop practic l-am avut în minte. N-am fost niciodată mai hotărâtă ca acum, iar dacă de obicei spuneam că nu îmi trebuie nimic, sau dădeam un răspuns de genul “sănătate”/ “fericire” etc.., de această dată am spus clar “Dacă ar fi să aleg ceva, un laptop, că am nevoie de el anul ăsta mai mult decât oricând.”

De ce un laptop? Tehnologia a devenit chiar vitală pentru mine. Poate sună prea mult, prea exagerat, dar sincer sunt dependentă de electricitate, de gadgeturi, de informație. E un fel de ‘parte din mine’ , ceva fără de care nu aș funcționa normal. A devenit ceva instinctiv sa mă trezesc dimineață si să îmi verific emailurile, sau pur si simplu să ascult muzică sau știri în timp ce mă pregătesc de muncă. Dacă adăugăm și celelalte atribuții ale tehnologiei din ziua de astăzi (felul în care ne ușurează sarcinile din orice punct de vedere am privi, informarea, divertismentul, socializarea, modalitatea accesibilă de comunicare, shopping online, chiar oportunitunități de joburi etc, toate corelate cu mediul în continuă dezvoltare în care ne aflăm cu toții)  poate va fi mai ușor de înțeles de ce avem nevoie de Internet și tehnologie în general.

Dar, revenind la întrebarea inițială, toate aceste lucruri pe care le desfășor, mai mult sau mai puțin, zi de zi, se datorează calculatorului meu. Poate pare surprinzător, dar n-am avut niciodată un laptop, așa că, de fiecare dată când am avut ceva de rezolvat, m-am descurcat cu P.C-ul. Mi-a fost mult mai greu când nu eram acasă, sau eram plecată pentru mai mult timp. Sau când statul la calculator era prea incomod. Încă de atunci, am simțit nevoia unui laptop, dorință care s-a amplificat acum, când a devenit, practic, singura soluție, odată ce nu voi mai avea calculatorul.

Nu e prima dată când spun că nu sunt expertă în ceea ce priveşte noua tehnologie,nu înţeleg toţi termenii înscrişi în specificaţiile unui gadget. Dar reprezint omul de rând, cel hipnotizat de reclame şi promisiuni, care poate nu ştie ce înseamnă SSD sau nu ştie prea multe despre RAM sau nu înţelege mai nimic legat de hardware. Şi cu toate astea caută verdictul: e sau nu laptopul care să mă ajute, vreme de câţiva ani, să îmi uşurez munca, laptopul alături de care să îmi pun cana de ceai şi să ma întind în pat, uitându-mă la un film; laptopul care sa fie alături de mine la birou, printre munţii de hârtii şi dosare şi să nu cedeze prea uşor?

Leading Innovation
Cum stilul meu de viaţă se va schimba radical si voi fi într-o continuă mişcare, primul inconvenient la care m-am gândit a fost greutatea unui laptop, care nu e chiar aşa de uşor de transportat, pentru că este greu şi voluminos. Aşa că am ajuns la concluzia că alegerea perfectă pentru mine este  Toshiba Satellite Click Mini L9W-B-102. Toshiba-Satellite-Click-Mini-2

Aşa cum ne-a obişnuit, Toshiba inovează şi de această dată, printr-un laptop multifuncţional de doar 978 grame şi un aspect elegant cu finisaje satin gold sau white pearl şi cu fiecare detaliu atent realizat. Este, aşadar, foarte uşor de transportat, iar datorită dimensiunile reduse ( 235 x 170.6 x 19.9 mm), ca ale unui caiet, poate încăpea chiar şi într-o geantă, alături de portofel, telefon si alte lucruri mai mult sau mai puţin utile. Prin urmare, nu mai e nevoie de o geantă separată, pe care să mă chinui să o car peste tot cu mine.Satellite_Click_Mini_life_style_02
Dar ceea ce m-a cucerit definitiv este multifuncţionalitatea: în câteva clipe poate fi transformat într-o tabletă, prin simpla detaşare a tastaturii (complete, de altfel, cu 64 de taste). Îl pot lua cu mine peste tot: îmi pot rezolva îndatoririle la birou, nu îmi va lipsi nici  în autobuz,în parc, sau când voi merge la o terasă şi voi găsi câteva minute pentru ultimele modificări la noul proiect şi voi fi nespus de încântată când îl voi transforma în tabletă şi mă voi putea relaxa urmărind un film bun sau citind câteva pagini, lucruri pe care ecranul Full HD, care  permite afişarea conținutului pe ecran fără distorsiuni, le va face şi mai plăcute.
Iar cum muzica este o mare pasiune pentru mine, felul în care îmi încep ziua si modul în care duc la bun sfârşit până şi cele mai neplăcute treburi casnice, mă voi putea bucura de o experienţă audio la un nou nivel, cu ajutorul difuzoarelor stereo  cu sunet surround.

set 1

În ultimul timp, am început ,mai mult decât oricând, să preţuiesc momentele care îmi stârnesc mii de emoţii şi pe care le pot trece în eternitate prin intermediul camerei video, sau pur şi simplu sentimentele pe care nu le pot transmite celor dragi decât aşa. O cameră foto decentă a fost dintotdeauna un prim criteriu pentru un nou gadget, în ceea ce mă priveşte. Dată fiind caracteristica 2 în 1 a noului  Toshiba Satellite Click Mini  , mă pot bucura de o cameră posterioară de 5 MP, care să îmi susţină pasiuna pentru fotografiile instant. Mai mult decât atât, este un ajutor imens pentru documentele şi fişierele necesare în absolut orice domeniu, fie că eşti blogger, scriitor, sau lucrezi într-un birou (sau toate cele de mai sus).  Un alt plus demn de luat în considerare este aplicația Toshiba TruCapture, prin care informația de pe documente de hârtie poate fi convertită în format digital, pentru utilizare ușoară.
Selfie-urile sunt mai mult decât “la modă”.Sunt instantaneele care îmi aduc aminte cât de norocoasă sunt pentru prietenii pe care îi am alături, pentru locurile frumoase în care mă aflu, pentru lucrurile pe care am şansa să le fac. Şi acest lucru este asigurat de  Satellite Click Mini , printr-o cameră frontală de 2 MP.

Dar cel mai mult mă bucur că, după ce am făcut toate aceste lucruri, după ce am fost la birou, în oraş, am ascultat muzică, am citit, m-am uitat la un film, am făcut câteva poze şi mi-am terminat şi proiectul, laptopul meu încă rezistă şi ține pasul cu viața mea socială intensă. Am siguranţa că mă pot bucura de tot ceea ce fac zi de zi, cu certitudinea că durată de viață a bateriei nu durează mai puţin de 13 ore, iar memoria de 32GB îmi oferă multitasking confortabil.

set 1

Nu, nu e doar un produs al imaginaţiei mele, un ideal. Un astfel de gadget 2 în 1, tabletă şi laptop în acelaşi timp, îmbinarea perfectă dintre divertisment şi muncă, între viaţa socială şi obligaţiile de la serviciu, care îți permite să te bucuri de toate activitățile zilei,chiar există! Este dovada clară ca tot ce e în jurul nostru evoluează odată cu noi, iar tehnologia ne susţine ritmul alert de viaţă şi este mereu cu mult înaintea nevoilor noastre. Este Toshiba Satellite Click Mini, pentru aspiraţii mari şi emoţii puternice!

Sunt sigură că este alegerea perfectă pentru oricine, datorită designului care se potriveşte oricui, indiferent de meserie sau statut. Iar acum e mai simplu ca niciodată să îl poţi avea şi tu!PicMonkey Collage

În 1985 apărea pe piaţă Toshiba T1100, un laptop de 4,6 kg. 30 de ani mai târziu, vânzările depăşesc 520.000 de unităţi şi inovaţiile nu încetează să ne surprindă.  Iar pentru a celebra acest succes, a fost iniţiată campania pe care o găsiţi pe site-ul www.30anideinovatii.ro . Ce presupune mai exact? În perioada 25 mai – 23 august, cumpară orice laptop Toshiba, înregistrează-ți produsul în formularul pe care îl găseşti pe site, şi poţi căştiga unul dintre cele 29 de laptopuri Satellite Click Mini sau
marele premiu, un Kirabook! Paşii sunt foarte simpli şi nu trebuie să faci nimic mai mult decât să cumperi orice produs Toshiba care crezi că ţi se potriveşte şi de calitatea căruia să te bucuri mulţi ani de acum înainte! Odată cumpărat produsul preferat, trebuie doar să completezi formularul şi să speri că vei fi unul dintre cei 30 de cumpărători care devin de 2 ori fericiţi : o dată pentru noul produs cumpărat, iar o dată pentru laptopul câştigat. Mai mult decât atât, perioada este foarte accesibilă și ai la dispoziţie 3 luni, aşa că nu eşti presat de o limită scurtă de timp.
Mult succes și să vă bucurați de fiecare moment alături de Toshiba, care se află în fiecare clipă în viața noastră!toshiba-30deani-de-inovatii-1024x543

Advertisements

10 thoughts on “Satellite Click Mini: rezultatul a 30 de ani de inovaţii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s