Mai mult decat o farmacie

Se spune că atunci când fericirea altuia e fericirea ta, ia naștere iubirea. Iubirea pentru cei dragi ne-a făcut să le fim mereu alături și să le oferim toată atenția și grija noastră. Pentru că, fie că e vorba de nou-născuți sau de vârstnici, de cei pe care-i doare inima, la propriu sau la figurat, de cele care încearcă să-și mențină frumusețea sau să lupte împotriva timpului, toți am avut nevoie de grija cuiva și de un drum pâna la… farmacie.

Poate că, uneori, drumul nu a fost atât de scurt, poate că nici n-ai fi vrut atunci să mai ieși din casă, poate că ploua prea tare sau era prea târziu, dar toate astea nu au fost niciodată prea mult, ca să te împiedice să îi faci fericiți pe cei dragi.

Dar uneori nu e nevoie să facem atâtea sacrificii. Și de această dată, alternativa o găsim online, acum când farmacia CumparaMedicamente.ro ne oferă atâtea avantaje.
De ce ai sta la coadă, într-o farmacie aglomerată, încercând să explici farmacistei de ce ai nevoie, când poți selecta ofertele care ți se potrivesc și beneficia de reduceri promoționale și cadouri, din confortul casei tale?

Cumpara Medicamente inovează aria farmaciilor online. De fiecare dată când accesezi site-ul, ai la dispoziție un farmacist disponibil să te ajute cu orice nelămurire ai. Poți selecta cu ușurință categoria pe care o dorești și este foarte accesibil să vezi toate prețurile și ofertele. La fel de ușor este să triezi produsele in funcție de producător sau preț, iar de transport nu e nevoie să îți faci griji pentru că este gratuit la o comandă de peste 100 de lei.
Primul lucru pe care îl vei remarca, va fi gama largă de produse de la nenumărați distribuitori, de la produse din categoria nutriție, până la preparate în farmacie sau dispozitive medicale.
În prezent, se desfășoară o campanie care presupune  3 săptămâni de reduceri la 3 categorii de produse fito-dermatocosmetice , produse pentru protecție solară și alimente speciale . Vor fi trei săptămâni de reduceri și trei coduri promoționale. Primul cod vă oferă transport gratuit la prima comandă, al doilea cod vă oferă transport gratuit și un produs Max Factor, iar cel de-al treilea un premiu surpriza special. Cu alte cuvinte, la avantajele cumpărăturilor online se adaugă alte beneficii suplimentare de care, la un magazin fizic spre exemplu, nu ai avea parte.

Campania este menita să încurajeze utilizarea protecției solare, lucru pe care. de multe ori, îl ignorăm. Vară sau iarnă, fie ca soarele strălucește puternic sau abia dacă se vede prin nori, razele ultraviolete atacă pielea sensibilă, iar urmările sunt, pe cât de cunoscute, pe atât de grave.
Toate cele 3 categorii alese pentru campania de reduceri vizează această problemă, și sunt menite să contribuie la îngrijirea pielii, cu atât mai mult în această perioadă, în care soarele ne poate deveni cu ușurință dușman.


Organismul are nevoie de protecţie împotriva radiaţiilor, mai ales că, spun specialiştii, stratul de ozon se epuizează. Când alegem protecția solară, nu doar factorul de protecție contează, ci și beneficiile: hidratare intensă, finisare invizibilă, efect de înfrumusețare a pielii sau bronzare rapidă.
Produsele din categoria Protectie solara  sunt destinate întregii familii și sunt disponibile într-o gamă variată, de la uleiuri de plaja cu SPF, până la emulsii autobronzante.

Dacă ai o piele sensibilă sau vrei cremă de protecție solară petru copii, alege o cremă cu factor de protecție cât mai ridicat, de preferat SPF 50.În aceasta gama găsești atât cremă solară cu protecție scăzută, medie și ridicată cât și cremă de îngrijire după plajă sau cremă bronzantă.PicMonkey Collage

Laptele reparator se folosește  după fiecare sesiune de expunere la soare, ajutând pielea să se rehidrateze și să se calmeaze. Expusă la soare, pielea suferă nu doar la suprafață ci și în adâncime, pierzând din elasticitate prin dezhidratare.Folosirea zi de zi a acestui gel hidratant de plajă crește rezistența pielii în fața agresiunilor solare.1

Categoria produselor fito-dermatocosmetice este potrivită tuturor tipurilor de ten. Fito-dermatocosmeticele răspund unei game variate de nevoi cosmetice. Componentele bioactive acționează delicat și se bucură de eficiență crescută, permițând utilizarea unor cantități mici de extract sau formulă.
Ingredientele organice oferă tenului toată îngrijirea de care are nevoie, în acelaşi timp contribuind la regenerarea acestuia şi tratarea anumitor afecţiuni.
Nu trebuie să îţi lipsească uleiurile de cocos sau argan, pe care le poţi folosi pentru faţă, corp, păr, scalp, unghii şi îţi recomand să încerci un BB Cream cu 15% vitamina C, care protejează pielea de radiaţiile nocive şi stimulează procesele reparatorii la nivel cutanat.c

Pe lângă protecţia şi ingrijirea pielii, alimentaţia este un factor deosebit de important. Ceea ce consumăm zi de zi influenţează într-o foarte mare măsură sănătatea şi chiar aspectul tenului.Categoria de alimente speciale, a treia inclusă în campania de reduceri care are ca obiectiv sănătatea pielii, vizează anumite aspecte ale sănătății și bunăstării fizice și le ameliorează. Vă propun să încercați făina integrală de orez, făina fără gluten, cereale fără gluten, dulciuri și fructe uscate. Există produse care ajută la scăderea colesterolului sau la îmbunătățirea digestiei.
Sunt alimente care pot înlocui cu succes gustările nesănătoase dintre mese sau micul dejun luat in grabă. Câteva fructe crude de caju, migdale şi un mix de fructe uscate asigură un nivel sporit de energie organismului şi stimulează funcţionarea sistemului nervos. În plus, sunt o alternativă extrem de gustoasă si sănătoasă. Dacă adăugăm nişte fulgi de ovăz sau porumb, felii de banană sau piersică şi puţin lapte, obţinem un mic-dejun consistent si foarte săţios.m

În plus, Cumpara Medicamente a creat o comunitate în care nu numai ca găsești tot ceea ce ai nevoie în materie de cosmetice, medicamente și stil de viață sănătos, ci te și informezi și ai acces la articole utile, concise, legate de sănătate și frumusețe.

Cele trei săptămâni de reduceri sunt ocazia perfectă să ne informăm despre sănătatea pielii, despre soluţiile atât de accesibile care ne stau la dispoziţie, dar mai ales să acţionăm, cu atât mai mult când totul este atât de simplu, la un click distanţă!

O vară frumoasă și, așa cum spun cei de la CumpărăMedicamente, ai grijă de pielea ta, “pentru a putea să te întorci pe plajă și în a două zi bucurându-te de soarele pe care îl aștepți de luni bune“!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s