Cadoul potrivit pentru orice femeie

În toată grija lor de a se menține frumoase și de a fi îngrijite, femeile sunt dispuse să facă o mulțime de sacrificii. Când vine vorba de epilare, multe dintre noi consideră acest proces mai mult decât un chin. Te-ai gândit vreodată cum ar fi fost dacă nu ai fi avut această grijă? Sunt sigură că acum îți vin în minte toate momentele în care ți-ai dorit să porți rochia preferată, să mergi la piscină sau să nu fi nevoită să porți blugii lungi într-o zi în care afară sunt peste 35 de grade. Toate acestea sunt momente prin care a trecut orice femeie, fie că e vorba despre o vedetă cu un anumit renume, sau oricine altcineva.

După ani de chinuri și metode de epilat, mai mult sau mai puțin eficiente, pielea resimte toate aceste proceduri și nu sunt rare cazurile în care femeile se plâng de piele sensibilă și iritații care, deseori, se agravează. Istoria ne arată că, încă din cele mai vechi timpuri, reprezentantele sexului frumos au avut parte fie de tratamente dureroase, fie de excese, toate acestea pentru a nu-și pierde din grație și feminitate.
Pentru a pune capăt acestor neplăceri, cred ca epilatorul pe baza tehnologiei IPL, Silk’n Glide, este alegerea perfectă, chiar și pentru a-l oferi unei prietene dragi.697ec54a4028f719167bf7f24ac7e890

 • În primul rând, nu cred că este nimic în neregulă să oferi unei femei un aparat pentru epilare definitiva. În fond, este un obiect de mare ajutor, care îi poate rezolva problemele cu care se confruntă de mult timp. Este un cadou practic, deosebit de util, care e imposibil să nu fie apreciat.
 • Tehnologia IPL( cu Lumină Intens Pulsată) este foarte apreciată, pentru că este o metodă de durată și foarte eficientă de epilare. Prin lumina aplicată pe piele, rădăcina firului de păr este practic arsă de caldură și devine incapabilă să producă un alt fir. După câteva utilizări, firele se reduc considerabil și chiar dispar.
 • Cu Silk’n Glide, dispare obligația de a merge la salon în fiecare săptămână pentru o epilare profesională. De aici rezultă și o economie deloc neînsemnată.
  Dacă ar fi să judecăm după aspect, n-am spune că un aparat așa de mic, de doar 350 de grame, are puterea de a oferi până la 50.000 de impulsuri cu o dimensiune foarte precisă  care tratează o suprafață de 3 cm ², cu aceeași eficiență ca și aparatele cu amprentă mai mare.
 • Nu e o procedură dureroasă. Așa că lama de ras, crema de epilat sau ceara, pot rămâne doar amintire.
 • În general, tehnologia IPL nu este eficientă pe un pigment mai închis. Dar Silk’n Glide oferă și această posibilitate. În plus, poate fi folosit pe toată suprafața corpului, în orice zonă,inclusiv pe față, chiar și în cele mai delicate zone, așa că este mai mult decât o soluție salvatoare pentru momentele în care ne grăbim și avem nevoie urgentă de o epilare care să nu ne irite pielea.
 • În 30 de minute, avem parte de o epilare completă,timp în care nu suntem nevoite să inhalăm mirosul neplăcut al unei creme epilatoare, sau să suportăm dureri mari.
 • Greutatea și dimensiunile mici, îl fac perfect pentru a ocupa cele mai mici spații, este ușor de transportat și de manevrat, perfect chiar și pentru bagajele de vacanță, care știm cu toții cât de neîncăpătoare sunt. Nu e nevoie de baterii, se alimentează la curent, un alt motiv pentru care este eficient.Silk-n-glide-6

  Prin urmare, dacă ești în căutarea unui cadou potrivit pentru o femeie (sau pentru tine!), ia în calcul toate avantajele pe care le oferă Silk’n Glide. Încearcă-l și tu și te vei convinge de rezultate! Și profită de reducerea de 30% pe care o gasești acum pe site! ab28707ac40909e9d49af1ed881c78b9

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s